4 december 2008 - Howard Martin

"De kracht van hartcoherentie”

Howard MartinHoward Martin introduceerde het begrip hartcoherentie, een sterke indicator van het emotionele welzijn, en ontwikkelde apparatuur om dit vast te stellen. "Door je bewust te worden van de ongekende kracht van je hart versterk je waardevolle kwaliteiten: je krijgt makkelijker toegang tot je intuïtie, je creatieve vermogen groeit, je intenties worden krachtiger en het bevordert gezondheid, vitaliteit en levensduur. Steeds nauwkeuriger meetapparatuur maakt wetenschappelijk onderzoek naar de kracht van het hart mogelijk.”

Martin onderbouwt zijn inzichten met de resultaten van recente onderzoeken. Voor hij HeartMath opzette, werkte hij als musicus en als financieel consultant. Wereldwijd heeft hij duizenden mensen getraind met het HeartMath-programma.

Hij werkte onder meer voor Fortune 100 bedrijven (Unilever, Shell, Sony, Mattel, Sun, BP), overheidsinstanties en scholen.

Meer info...

Direct aanmelden...


Meet the Masters

Voor beslissers die het verschil willen maken!

Meet the Masters is een ontmoetingsplaats voor financiële dienstverleners die geloven in positieve verandering en vernieuwing. Steeds meer mensen voelen dat het nu de hoogste tijd is voor actie om fundamentele transformatie van de (financiële) wereld te genereren. Meet the Masters is een plek waar deze mensen elkaar ontmoeten en inspireren.

Meet the Masters vormt ook dé verbinding met een (internationaal) invloedrijk netwerk van mensen en ideeën, creativiteit en praktische oplossingen voor de ontwikkeling van een volkomen nieuw paradigma van zakendoen.

Drie keer per jaar bezoeken internationaal gerenommeerde sprekers Nederland. ‘Masters’ met baanbrekende en inspirerende visies op het gebied van trends & ontwikkelingen, geld & economie, leiderschap, strategie & management, communicatie, integriteit, persoonlijke ontwikkeling en zingeving.

Meet the Masters is een initiatief van Willem Vreeswijk, hoofdredacteur van VVP en Ivo Valkenburg, directeur van Spirit in Finance en wordt vanaf de eerste bijeenkomst in januari 2006 mede mogelijk gemaakt door Allianz Nederland Levensverzekering N.V. en MoneyView. De Meet the Masters Sessie op 24 juni 2008 met Lee Eisenberg kent een derde hoofdsponsor, te weten Financial Life Support. De voortreffelijke catering is in handen van De Butler. De liefhebbers van wijn worden door Pirin Wines in vervoering gebracht met heerlijke Bulgaarse wijn.